MOVEMBER

DOS E-SPORT, GENTLEMEN´S OG KARISEFONDEN SAMLER IND TIL MOVEMBER

Skal vi fjerne skægget?

Hjælp os med at indsamle 25.000 kr. til Movember.

I November er Simon fra Gentlemen’s i Næstved i DOS E-sport og barberer i sagens gode tjeneste og der er selvfølgelig også åbent for gaming. Pengene fra barbering og gaming går ubeskåret til Movember. DOS E-sport, Karisefonden og Gentlemen’s samler ind til Movember og hvis vi når de magiske 25.000 kr. får Firat sammen med Simon lov til at fjerne skægget kl. 13.30.

Hold øje med Facebook eller instagram for dato.
DOS E-sport holder på dagen åbent fra kl. 10-14.

Gaming priser:

1 time 20 kr.

3 timer 50 kr.

Barbering: 100 kr.

Kom ned i butikken og støt op om indsamlingen eller giv allerede nu et bidrag på MOVEMBER indsamling eller tryk på knappen.

Hvad er Movember?

Movember er den førende velgørenhedsorganisation, der ændrer opfattelsen af mænds sundhed. Prostatakræft, testikelkræft, psykiske sygdomme og selvmordsforebyggelse – de har fokus på dem alle. Siden 2003 har Movember finansieret mere end 1250 helbredsprojekter for mænd over hele verden, udfordret status quo, rystet op i helbredsforskningen for mænd og transformeret måden, hvorpå sundhedsydelser når og støtter mænd.

Hvad er Karisefonden?

Karisefonden er et helhedspædagogisk bo-, uddannelses- og beskæftigelsestilbud til unge og voksne mennesker med særlige indlæringsvanskeligheder. DOS E-sport er del af Karisefondens uddannelses- og beskæftigelses tilbud.

STØT INDSAMLING